• Telefonszámunk: +36 (30) 421-2213
  • info@trophylicit.com

Kosár

0
Összesen: 0.- Ft
Menü

1. A licitálásra bocsájtást megelőzi, a vadászterületen való abnormális trófeájú vad megfigyelése.

2. Megfigyelést követi a vad lefotózása, ami minőségi közeli képeket jelent, ez azért fontos, hogy az oldalon jól szemügyre vehető legyen a vad.

3. A képek elkészültek! A legjobbak felkerülnek az oldalra, ahol az alap árról megindul a vad kilövéséért való licitálás. Az alap kiinduló licit ár egy becsült ár! A trófea értékét elejtés után a hivatalos trófeabírálat után lehet pontosan megállapítani és az alapján elszámolni. Így sem a vadászatra jogosult, sem a vendég vadász a kifizetésben nem lesz sérelmezett. 

4. A licitáláshoz fontos az oldalon való regisztráció!!! Majd a regisztrációt követően, elolvasva a szerződési feltételeket megkezdődhet a licitálás!

5. Egy alap összegről indul a licit, majd 5.000Ft - 20.000Ft -ig terjednek a licit lépcsők. De ha valaki úgy dönt, hogy nem várja meg a licit végét, és biztosan Ő akar lenni az, aki elejti a lencse végre kapott abnormális trófeával rendelkező vadat, az egy fix összegen(az alap összegnek akár 3x -a is lehet) leütheti a licitet és Ő lehet a szerencsés elejtő. Ez opcionális, a vadászatra jogosult dönti el, hogy meghatároz-e egy ilyen fix összeget.

6. A licit nyertesét e-mailben értesítjük, ahol megkezdődik a kapcsolat felvétel. Elejtő adatai, lakhelye, stb...

7. Fontos közlemény az e-mailben, hogy a nyertesnek 48 órán belül el kell utalnia a licit összegének 50% -át. (ez egy biztonsági lépés, hogy kizárjuk a komolytalan licitálásokat)

8. A vadászat szervezési díj a vad trófea értékének a 10%-a, melyet a becsült súly alapján kell megtéríteni a vadászat kezdete előtt, az 50%-os előleggel együtt.

9. Sikertelen elejtés esetén az előleget vissza kapja a vendégvadász. Sebzés esetén nem kerül visszatérítésre az 50%.(minden más sebzés esetén is 50% -ot kell megtérítenie a vadásznak)

10. A sikeres elejtést követően kifizetésre kerül a fennmaradó 50%.

11. A teríték fotót egy instant fényképezőgéppel elkészítjük, így egyből egy kézzel fogható fotó lesz az elejtő tulajdonában.

12. A trófeabírálatot követően, vagy személyes átvétellel, vagy postai úton(posta költség az elejtőt terheli) megkapja az elejtő a nem mindennapi trófeát!

 

Reméljük, hogy egy felejthetetlen vadászatot tudhatunk majd ekkor magunk mögött, amiről a későbbiekben minden vadász szívesen beszélget majd a tűz mellett.